Om oss

Vi är en modern bilskrot som alltid sätter miljön i första rummet. Att skrota en bil går att jämföra med vanlig sopsortering. Ingen skulle idag tänka sig att slänga alla sopor i samma påse. Vi sorterar utifrån givna regler och vi bidrar därigenom också till en bättre miljö. På samma sätt hanterar vi de bilar vi får en för demontering.

En modern bilskrot för dig i Lilla Edet

Vi har höga krav på oss utifrån och vi ställer även höga krav på oss själv. Vårt mål är att gå i bräschen och visa att det går att vara en bilskrot som bidrar till en bättre miljö där inga utsläpp hamnar i vår natur.

Utöver detta så vill vi även vara en bilskrot som finns där kunderna behöver oss. Därför kan vi hämta upp bilar även i närliggande områden och skrota dessa på vår fasta bilskrot i Uddevalla. Behöver du en bilskrot och bor i Lilla Edet så är det bara att kontakta oss.

Stefan

Vi köper- och säljer bildelar och du är välkommen att kontakta oss om du är i behov av någon specifik bildel. Behöver du bildäck eller fälgar så har vi ett stort lager där du alltid erbjuds rimliga och låga priser. Låter detta intressant så är du välkommen att höra av dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig på bästa sätt. Ge din bil ett värdigt avslut - låt vår bilskrot sköta jobbet!

Skrotning och andra bilrelaterade tjänster!