Tjänster

Vi säljer även fälgar och bildäck samt är intresserade av att köpa in andra begagnade reservdelar

Utöver att vara en flexibel bilskrot med kunder från Uddevalla, Trollhättan och Lilla Edet så är vi även en station där du kan hitta fina reservdelar till din bil. Vi tar tillvara på delar från varje bil som fortfarande går att använda och säljer dem vidare. Vi är en länk i en kedja där samtliga delar har en vinst att göra.

Bra betalt på plats

Vi styckar upp bilen enligt konstens alla regler och med miljön i åtanke samt tar tillvara på de delar som fortfarande är värdefulla. Dessa säljer vi vidare och vi gör det till ytterst rimliga priser. Är det någon som behöver en specifik bildel så är chansen stor att vi har en sådan på vårt lager - eller att i får in en sådan någon gång i framtiden.

byte av bildäck

Bildäck och fälgar är alltid intressanta. Hos oss hittar du bildäck av alla storlekar och dessa säljer vi för 150 kronor styck. Gällande fälgar så kan du köpa sådana i aluminium och i plåt. Plåtfälgar säljer vi för 50 kronor medan aluminiumfälgar kostar 100 kronor.

För oss så är katalysatorer alltid av intresse. Har du en sådan liggande så kan du kontakta oss. Vi betalar mellan 250-500 kronor för en katalysator och här avgör skick, ålder och modell hur priset ser ut.

Skrotning och andra bilrelaterade tjänster!